Dieter effektiva 7 viktminskning dieter för att gå ner i vikt på kort tid

0

Vad är viktminskning dieter mest snabba och effektiva? Vilken diet att välja utifrån dina behov? Upptäck 7 dieter mer lämplig om du har lite tid och vill gå ner i vikt

Är du på jakt efter en effektiv diet för att gå ner i vikt på nolltid? Om du behöver gå ner i vikt snabbt, och speciellt inte för att låta folk ta er oförberedda för test kostym, är det bra att först och främst inte hoppa in i striden med den första diet som du hittar. Här kan du hitta ett bra 7 vikt förlust dieter om du har bråttom att komma tillbaka i form: de är snabba, effektiva, enkla att följa, och ibland lite sträng. De mest stela naturligtvis livet är kort, och se till utmärkta resultat i termer av vikt.

  • Innan ta reda på vilka är de 7 dieter mer effektivt och snabbt, detta är fallet komma ihåg är också att vissa ändringar i kraft som du kan ha hur som helst, även om du är inte för inte som kost.
  • Ett sätt att gå ner i vikt på en hälsosam och balanserad är, i faktum, att påskynda ämnesomsättningengenom vissa specifika livsmedel som du vet att inte alla livsmedel bearbetas och smältas på samma sätt, finns det några som stimulerar matsmältningen, förnyelse och ämnesomsättning, och de är de som du bör fokusera på.

Dem upptäcka dem alla i galleriet nedan! Även om du inte är på diet, hålla en balanserad kost, att konsumera dessa livsmedel och särskilt om du vill få en platt mage perfekt för sommaren, göra sport och rörelse!

10 livsmedel topp som aldrig borde saknas på våra bord!

10 livsmedel topp som aldrig borde saknas på våra bord!Någon diet du väljer att ta, kom ihåg att det finns vissa livsmedel som mirakel som det skulle vara bra att ta aldrig bort sig. Dessa, i själva verket, inte bara de hjälper vår kropp att hålla sig i form, men utgör ett verkligt universalmedel för vår hälsa. Detta är vad de är!

Alla livsmedel som accelererar ämnesomsättningen

Se även : Livsmedel att påskynda metabolism: livsmedel som hjälper dig att gå ner i vikt

  1. Kost citron: hur gå ner 3 kilo på en vecka
  • Den första diet som du bör prova är kosten av citron. Självklart kräver en bred användning av citronsaft, använda den utspädd i varmt vatten eller i alla recept, som en krydda, och dra fördel av dess depurative och dränering.
  • Är en diet av chock, som är mycket styv och effektivt, vilket är en viktminskning på kort tidoch bör inte fortsätta för lång tid.
  • Innehåller en första fas i 3 dagar, där syftet är att först och främst för att rena kroppen, som i en detox diet, och en fas av 7 dagar, med en meny som syftar till att göra dig gå ner minst 3 kilo på en vecka.

Förutom citron, ger för användningen av de få livsmedel som är lean såsom fisk, vitt kött, grönsaker, frukt (särskilt rött) och torkad frukt (mandel). Efter 7 dagar, och för att inte återfå de kilon försvinner, är det lämpligt att följa en balanserad kost med råd av en dietist.

  1. Kost ris gå ner i vikt 5 kg på 9 dagar

Kost ris gå ner i vikt 5 kg på 9 dagarEn annan diet snabbt, effektivt och med en fas av påverkan som diet av citron är den diet på ris. Har en rensningen program i 3 dagar, och ett program för 9 dagar med en meny baserad främst ris. Gillar citron, ris ger fördelar för avlopp och rening av kroppen, hjälper till att motverka vätskeansamling. Inom loppet av 9 dagar på denna kost garanterar förlust av minst 5 kilo.

 Det fungerar, du banta snabbt men du kan inte följa med för länge, eftersom det var grundat på de få livsmedel som beviljas: ris, vitt kött, fisk, frukt, grönsaker och örter från den plats, för att sedan successivt. Även i detta fall, då måste följas av en varierad och balanserad kost. Dess förtjänst är att den är lämplig för alla som vill undvika gluten, även glutenallergiker. I så fall, kan du också prova glutenfri kost…

 

Bantning

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here