Reparera din bil mekanik lita på Byn Lares

0

Innehållsförteckning

  1. G. R. Recensioner Bil – Cykel är en bilverkstad och mekanisk service center med bas i Byn Lares, i provinsen Trento, som specialiserat sig på reparation och underhåll av alla typer av fordon på två och fyra hjul.

Service center, som är aktiva i området i år, och det handlar om professionalism och kompetens i allt som har att göra med mekaniska reparationer och elektronisk utrustning på bilar och motorcyklar, som till exempel underhåll av luftkonditioneringsutrustning, bromsar, elektronisk bränsleinsprutning, och installation av dragkrokar, genom en stab av kvalificerade medarbetare och lång erfarenhet.

  1. G. R. Revideringar är synonymt med tillförlitlighet och säkerhet garanteras av den internationella varumärke Punkt Service: för hjälp, tveka inte att kontakta verkstaden för att antalet

Punkt hjälp

Punkt hjälpStark specialisering som ackumulerats under många års verksamhet inom sektorn för reparationer och underhåll av alla typer av fordon, C. G. R. Revideringar står som en pålitlig partner för alla de som behöver hjälp av en mekanisk verkstad seriös och kompetent.

Tack också till samarbete med Punkt Tjänster, företaget har möjlighet att svara på alla förfrågningar och att utföra service och reparationer på lastbilar, bilar och motorcyklar, både med avseende på mekaniska aspekter för elektroniska sådana, liksom i reparationer och byte av däck.

Punkt Tjänster: kvalitetssäkring

Förekomsten av ett erkänt varumärke nivå som Punkten garanti Service till kunder av officina meccanica C. G. A.

  • Revidering av tjänster och kompetens inom området reparation och underhåll av bilar och motorcyklar.
  • Workshops Punkt Service måste se till att vid varje tillfälle högsta standard för kvalitet på de tjänster som erbjuds bilister, genom att delta i regelbundna kurser i teknisk och yrkesinriktad utbildning som anordnas av nätverket.
  • På detta sätt, alla workshops är en del av den krets som kommer att kunna förbättra sin professionalism, växande och ständigt uppdatera de färdigheter och kunskaper som är användbara för att reparera alla modeller av motorfordon.

6 gyllene regler

Aktiviteten hos officina meccanica C. G. A. Revideringar baserat på 6 gyllene regler, de viktigaste faktorerna för att säkerställa alltid den högsta kvalitetsnivån på de tjänster som erbjuds. I den första verkstaden i Byn Lares på alla gånger garanterar tillgänglighet av reservdelar produkter som är godkända, för att säkerställa att alla reparationer utförs i ett oklanderligt sätt.

6 gyllene reglerPersonalen i verkstaden följer också regelbundet kurser tekniska, som syftar till kompetensutveckling och, följaktligen, att förbättring av de tjänster som erbjuds.

Brett utbud av tjänster för alla behov och tillgänglighet av utrustning är två andra viktiga punkter för att maximera kundtillfredsställelsen.

Slutligen, officina meccanica C. G. A. betalar det högsta uppmärksamhet till kampanjer av bild och kommunikation, i syfte att förbättra sin närvaro på den medlemsstats territorium och för att ge information som är användbar för alla bilister, erbjuder dessa tjänster och kampanjer som alltid är uppdaterad, vilket innebär att dess förslag.

 

Elektronisk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here