Rutin för wellness: 10 dagliga åtgärder för att ta hand om huden och anden

0

Att ha en glödande hud och väl återfuktad, serverar beständigheten av små dagliga gester för att bringa balans i wellness både inne och ute. Ta reda på vad de är!

Upptäck 10 gester av rutiner för välbefinnande göra varje dag för att hålla din hud återfuktad och glödande.

Friskheten i huden på morgonen 

Tvätta ansiktet med varmt vatten på morgonen, det kan tyckas vara en gest bekväma särskilt på vintern, men en hud som är väl återfuktad du få med rent vatten eller ljummet.
Det kalla vattnet på hud,motverkar torrhet och genomskinlighet , och främjar en fuktgivandesom kommer att ge ljusstyrka och tonicity att huden i ansiktet och på kroppen.

Friskheten i huden på morgonen Skönhet tvål och vatten innan du somnar 
Vill du att huden slät och ren? Struccatevi alltid innan du ska sova. Rengöring är ett viktigt steg som kan hjälpa till att få en hud som är återfuktad och strålande. Den linje Rengöring av Cetaphil, kommer att följa med den dagliga agera för att rengöra ansiktet innan man ska sova. Det kommer också att hjälpa dig att minska den förorening av förorening av dagen från din hud, så fina utan att ge huden en känsla av torrhet.

 1. På bordet mellan hälsa och smak 
  av Frukt och grönsakerär ingredienser som bidrar till att förbättra kvaliteten på huden. Den makt, i själva verket spelar en mycket viktig roll både för vård av ditt utseende och din ande. Ange 5 portioner frukt och grönsaker i din dagliga kost, kommer att göra dig piggare och mer vacker!
 2. Fylla din lediga tid med den du gillar 
  Du spenderar din tid för vad du vill! Om du bor i staden, försök att tillbringa minst en helg i månaden på landet eller vid havet, bort från smog och snabba.
  Göra långa promenader i det fria, bada, sporta och vara fylld med naturen. Hud och själ kommer att tacka dig!
 3. Tydliga och starka som vatten 
  Dricka massor av vatten och din hud kommer att vara vacker! Dricka upp till 2 liter vatten om dagen hjälper dig att eliminera avfall och toxiner och främjar en naturlig återfuktning av huden. Rådet? Du föredrarrumstemperatur vatten för att isen är mer törstsläckande.
 4. Små skönhetsritualer 
  Ta hand om dig, ger dig ett ögonblick av skönhet varje dag. Efter daglig rengöring av huden, applicera på ansiktet och på kroppen, fuktgivande linje Cetaphil är mest lämplig för dina behov. En hud frisk och återfuktad, går också från dessa enkla gester!
 5. Positivt tänkande, 
  Leende, positivt tänkande, och att delta i en avkopplande aktiviteter, kan ha en positiv inverkan på din kropp och ditt sinne! Varje morgon, le mot dig själv i spegeln och auguratevi en bra dag. Varje kväll innan du somnar, skriva på en bärbar dator den vackra saker som har hänt under dagen. Bo på detaljer och låt dig förföras av enkla saker.
 6. Yoga, det uppvaknande som är bra för dag-till-dag 
  Larmet är en riktig krångel? Börja din dag med fördelarna med yoga. Behöver inte vara en expert, bara ett fåtal ställen att börja dagen med bravur och energi. Göra yoga varje dag innan eller i morgon, du kommer att börja dagen med en positiv drivkraftoch din hud kommer att vara med!
 7. Self-massage: unna dig att må bra 
  Efter en lång dag, det finns inget bättre än en bra massage. Varje kväll innan du somnar, ta några minuter till”self-massage av ansikte och kropp. Eliminera spänningar och stress genom att massera ansikte med spetsen på fingrarna genom att göra små cirkelrörelseroch massera in fötterna, sätta den mellan golv och plantera en liten tennisboll! För att underlätta massage och samtidigt ger huden mjukhet och återfuktning, använd Vätska Ultra Moisturizing Cetaphil bara häll en liten mängd av produkten på handflatan för att ge dig ett mysa ännu mer mjuk.

De som sover... är vaken! De som sover… är vaken! 

Underskatta inte vikten av sömn och försök att inte offra timmars vila med andra aktiviteter. Sova 7/8 timmar per natt, att hjälpa dig att få ett ansikte avslappnad och en ljus hud: för de som lider av påsar under ögonen och mörka ringar med ordentlig vila är viktigt. En god natts sömn är bra på allt, ger i själva verket en högre avkastning av den psyko-fysiskahela dagen och kommer att göra dig mer vacker och glad!

Skönhet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here